Domů / Ochrana osobních dat
AKCE

STŘEŠNÍ OKNA = sleva 20% na střešní okna Dakea ULTIMA ENERGY

 

AKCE ČOKOLÁDA  = sleva 20% na plastový okapový systém v barvě čokolády RAL 8017

 

VÝPRODEJ = sleva 50% na výprodej vybraných plastových okapových prvků. Prvky lze kombinovat s ostatními barvami ve stejné velikosti systému. Kategorie plastové okapy/výprodej.

 

Odběr novinek
DOPRAVA

 

  • Prověřené  dopravní společnosti
  • Cenu znáte předem
  • Při poškození zboží dopravou posíláme ihned nové
  • Cena dopravy včetně zabalení

 

Ceny dopravy a balného 2019:

 

  • nákup do   300,-Kč      cena 110,-Kč
  • nákup do  1 500,-Kč    cena 220,-Kč
  • nákup do  3 000,-Kč    cena  250,-Kč
  • nákup do  9 000,-Kč    cena 430,-Kč
  • nákup do 15 000,-Kč   cena 590,-Kč
  • nákup nad 15 000,-Kč  ZDARMA
  • platba na dobírku   + 49,-Kč

 

      S každou zásilkou obdrží zákazník daňový doklad (fakturu).

 

      Ceny dopravy uvedeny včetně balného a DPH 21%

 

 

Ochrana osobních dat

Děláme maximum pro ochranu Vašich dat

 
Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, subjekt má právo k jejich přístupu a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Prodávající se zavazuje k ochraně uvedených osobních dat poskytnutých kupujícím. Uvedené údaje budou sloužit pouze pro potřebu prodejce a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
 
Pro práci s osobními daty splňujeme zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, který zásadně ovlivnil práva a povinnosti těch, jimž osobní údaje patří, i těch, kteří s nimi pracují.K tomu, abychom vaši objednávku doručili přímo vám, případně s vámi mohli komunikovat, potřebujeme znát některé údaje (jméno, adresa, telefon, e-mail).Pokud jste firma a požadujete na zakoupené zboží fakturu, pak bychom měli znát ještě doplňující údaje (název firmy, IČ, DIČ, číslo účtu).Tím, že nám prostřednictvím e-shopu poskytnete jakékoliv osobní údaje, vyjadřujete pochopení a jednoznačný souhlas se shromažďováním, používáním a přenosem těchto osobních údajů.
 
Tyto údaje ukládáme do databáze, takže při dalším nákupu již nemusíte vyplňovat celý registrační formulář znovu - stačí, když zadáte vaše přístupové jméno a heslo. Tato data považujeme za přísně důvěrná a neposkytujeme je žádné třetí straně. Výjimkou je pouze kurýrní služba (Toptrans), která s každou zásilkou dostává z důvodu doručení zásilky vaši adresu. Vaše data budou kdykoliv na vaši žádost opravena nebo vyřazena z databáze.
 

I když se naše společnost nemůže 100% zaručit, že nikdy nedojde k neoprávněnému přístupu, můžete se spolehnout, že věnujeme velkou péči zachování bezpečnosti vašich osobních údajů a zamezení neoprávněnému přístupu k nim.

                                       Chráníme Vaše data a děkujeme za Vaši důvěru

                                                      obchodní tým E-OKAPY.CZ